Как Адриана Лима поддържа фигурата си?

Бразилският модел Адриана Лима разкри пред зрителите на телевизионното предаване “The Cut” как поддържа форма и как успява винаги да изглежда зашеметяващо дори след раждането на 11-месечната си дъщеричка. Оказва се, че не само добрит

2010-10-22 21:10:31
Как Адриана Лима поддържа фигурата си?
Бразилският модел Адриана Лима разкри пред зрителите на телевизионното предаване “The Cut” как поддържа форма и как успява винаги да изглежда зашеметяващо дори след раждането на 11-месечната си дъщеричка.

Оказва се, че не само добрите гени, но и редовните тренировки и стриктните диети са ключът към сексапила на 29-годишната красавица.

Ангелът на Victoria’s Secret призна, че набляга на протеините и зеленчуци и приготвя всяко свое ястие на пара или на скара.

„Въглехидратите са почти напълно изключени от менюто ми. Наблягам на зелените зеленчуци и пилешкото месо, които приготвям на скара или на пара. Между храненията пък залагам на протеиновите шейкове и  зърнените закуски”, разкри Лима.

Тя също така призна, че извайва фигурата си със специален тренировъчен режим, който не само я поддържа във форма, но и влияе положително върху целия й организъм и доброто й настроение.

„Редовните тренировки помагат за детоксикацията на организма. Те също така подобряват настроението, подобряват външния вид и състоянието на кожата и засилват имунната защита. Когато тренирам редовно, никога не се разболявам. Всъщност се зареждам с много повече енергия. Смятам, че тренировките и упражненията трябва да присъстват във всекидневието на всеки”, допълни още 29-годишната манекенка.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия