Двойка влюбени запалили училището си

Момиче и момче (гаджета) решили, че училището, в което учат, трябва да бъде премахнато, за да може да са повече време заедно един до друг. Смятали, че то им пречи на връзката. Двамата купили по 5 литра бензин и го излели по входните врати на учил

2010-10-21 21:48:53
Двойка влюбени запалили училището си
Момиче и момче (гаджета) решили, че училището, в което учат, трябва да бъде премахнато, за да може да са повече време заедно един до друг. Смятали, че то им пречи на връзката.

Двамата купили по 5 литра бензин и го излели по входните врати на училището. Охраната обикалял стаите през това време и не видял пожара цели 5 минути. 66-годишната входна врата е изгоряла изцяло. Тя е била там от създаването на училището. От управата на "Вашингтон Ум" ще съдят двамата ученици за стореното.

Влюбените птички явно не са преценили, че хвалейки се за стореното в интернет, ще бъдат заловени. Техен съученик е докладвал кои са извършителите и глобата, която ще трябва да платят, ще бъде доста голяма.

За самото престъпление ще има допълнително наказание и според специалисти ще им се отредят поне 500-600 часа обществено полезен труд. Тъй като са под 18 годишна възраст, ще могат да служат само по 4 часа на ден. Това означава поне 120-150 дни чистене на тоалетни, кофи за боклук, улици и подобни. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия