Ема Уотсън няма време за забавления

Ема Уотсън се е превърнала в работохоличка. Тя не спира да работи и да се занимава с модната си линия и проектите, в които участва. Актрисата споделя, че иска да отделя време да се забавлява, но няма как понеже има страшно малко свободно време. В

2010-10-20 19:31:19
Ема Уотсън няма време за забавления
Ема Уотсън се е превърнала в работохоличка. Тя не спира да работи и да се занимава с модната си линия и проектите, в които участва.

Актрисата споделя, че иска да отделя време да се забавлява, но няма как понеже има страшно малко свободно време. Въпреки милионите в банката, тя се оплаква от постоянната си заетост. Така е, когато човек има собствен бизнес, свободното време изчезва.

Според приятели Ема премисля да намери отговорници за нейните задължения и така да си освободи известно време през деня. Тя иска да има добър специалист, който да я отменя в някой задачи.

"Всички й казват, че е млада и, че трябва да си намери време за забавление, но колкото и да й се иска, бизнесът не може просто да стои докато тя обикаля дискотеки и кафенета" - казал нейн познат за списание. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия