Заловени 35 педофила

С помощта на компютърни специалисти и доброволци, операция на американската полиция пожънала голям успех. Няколко човека се регистрирали в чатове и открили хора с желания за сексуални отношения с малки деца. Тук не става въпрос за 30 годишен мъж

2010-10-19 22:15:05
Заловени 35 педофила
С помощта на компютърни специалисти и доброволци, операция на американската полиция пожънала голям успех.

Няколко човека се регистрирали в чатове и открили хора с желания за сексуални отношения с малки деца. Тук не става въпрос за 30 годишен мъж да бъде с 15-годишна девойка, а за малки деца под 14 години, дори под 10 години.

С хитрост и доста блъфове полицаите и хакерите са уредили различни срещи на 35 педофила, от които 9 били жени. Те вече са арестувани и ще бъдат съдени с пълната сила на закона.

В САЩ педофилията е едно от най-често срещаните престъпления. В затвора ако разберат, че си педофил, е абсолютно сигурно, че няма да изкараш дори и месец.

Има стотици смъртни случай на такива хора, тикнати зад решетките и след като е се разбира за какво са там, биват изнасилвани брутално и убивани по ужасяващи начини.

От полицията казват, че педофили ако влезнат в затвора, лъжат, че са убивали само, за да не се разбере какво са правили. Това е била поредната успешна операция по залавяне на тези изроди и насилници. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия