Лечението на Майкъл Дъглас протича успешно

Лечението на легендарния американски актьор Майкъл Дъглас протича успешно. Това съобщи в свое скорошно интервю близък приятел на звездата. „Майкъл е изцяло съсредоточен върху възстановяването си. Периодът, през който той мина, определено

2010-10-16 21:29:10
Лечението на Майкъл Дъглас протича успешно
Лечението на легендарния американски актьор Майкъл Дъглас протича успешно. Това съобщи в свое скорошно интервю близък приятел на звездата.

„Майкъл е изцяло съсредоточен върху възстановяването си. Периодът, през който той мина, определено беше труден, но лекарите са изключително обнадеждени. Те твърдят, че лечението му е протекло успешно, дори по-добре от очакваното”, разкри по-рано тази седмица дългогодишният приятел на актьора Алън Бъри.

Припомняме ви, че през август Майкъл Дъглас получи страшната диагноза рак на гърлото. Скоро след това той започна лечение чрез химиотерапия, а съвсем скоро му предстои и операция.

Носителят на „Оскар” обаче вярва, че ще успее да се излекува и възстанови напълно успешно. Съпругата му Катрин Зита-Джоунс пък е неотлъчно до него и го подкрепя.

Тежката болест обаче най-вероятно ще сложи край на актьорската кариера на 66-годишния актьор.

„Ако Майкъл се пребори с коварното заболяване, той възнамерява да започне да отделя повече време на семейството си и по-малко на филмовата си кариера”, допълни още Алън Бъри.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия