На Кристен Стюарт й е писнало от папараци

Кристен Стюарт е винаги център на внимание и е преследвана от папараци заедно с приятеля й и колега във филмите "Здрач", Робърт Патинсън. На нея й е дошло до гуша от досадните репортери, които не ги оставят на мира и не могат дори да изпият

2010-10-15 19:05:12
На Кристен Стюарт й е писнало от папараци
Кристен Стюарт е винаги център на внимание и е преследвана от папараци заедно с приятеля й и колега във филмите "Здрач", Робърт Патинсън. На нея й е дошло до гуша от досадните репортери, които не ги оставят на мира и не могат дори да изпият по едно кафе на спокойствие.

Актрисата е на 20 години и казва, че просто не желае и не може да си представи след време какво ще е. Надява се да стане безинтересна за медиите и да спрат да я занимават.

"Папараците са толкова нагли, че застават пред пътя ми и не ми дават да мина. Това е тормоз и ми писна. Роб едва се сдържа! Не можем да идем никъде, постоянно ни навират камерите точно пред лицето. От толкова снимане ми се е случвало да ме заболят очите, особено вечер!" - казала тя в предаване по телевизията.

Робърт казал, че дори са се опитвали да го предизвикат да ги удари, за да направят скандал. Той е решил, че към следващия, който го провокира, ще подаде съдебен иск срещу него и ще го съди докато загуби и дрехите, с които е облечен.

"Папараците са паразити и са нагли като конски мухи. Колкото и да ги гониш, те пак се връщат и ти кацат на главата. Не издават шума на мухите, а нещо по-гадно: "Щрак-щрак-щрак"!!" - казал преди години известен водещ на вечерно ток-шоу. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия