Отвлечен мъж - намерен след 10 дни

Мъж е открит изнемощял и доста травмиран след 10 дни издиване в Перу. Бенджамин Бидерсън е бил с жена си и детето си на почивка в Перу. Там обаче той решава да направи изненада на жена си и излиза сам без придружител. 30 минути след излизането от

2010-10-14 16:07:50
Отвлечен мъж - намерен след 10 дни
Мъж е открит изнемощял и доста травмиран след 10 дни издиване в Перу.

Бенджамин Бидерсън е бил с жена си и детето си на почивка в Перу. Там обаче той решава да направи изненада на жена си и излиза сам без придружител. 30 минути след излизането от хотела той бива отвлечен.  Няколко часа след това в хотела се звъни и се казва какво е станало и колко пари откуп искат похитителите. Те са желали 100 000 долара или мъжът щял да бъде убит.

Бенджамин е бил пребит жестоко след като семейството му казва, че нямат толкова пари и просто не могат да ги съберат за 2 дни. Похитителите се отказват от сумата и изхвърлят жертвата, пребит с доста травми, на непознато място. Мъжът е бил в плен на похитителите 4 дни, след което е захвърлен в страховитата местност.

Бенджамин се опитвал да открие град или селище, но не успявал. Той оцелял само с помощта на плодове и друго, което намирал из горите. Няколко пъти бил гонен от диви животни и бил целият нахапан от насекоми.

Човекът е открит чак на десетия ден и е бил 11 килограма по-слаб от първоначалното  му тегло. Лекари веднага го сложили на системи и със специален режим на хранене той в момента се възстановява.

При такова положение, ако му бъде дадено да се нахрани и да пие, колкото поиска,  той може да умре. Коремът му няма да може да издържи и червата също. По тази причина се прави специално захранване в продължение на дни като се дава по едва 100 милилитра вода на ден и една филийка хляб, както и малко парче от картоф или сирене. Така храната се увеличава ден след ден докато вече се забележи, че болките са отминали и организмът е в състояние да понесе повече храна. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия