Тинейджърка убила приятеля си от ревност

17-годишната Мария Гомез ще бъде осъдена на 20 години затовор за предумишлено убийство. Тя ревнувала половинката си и мислела, че той й изневерява. Затова Мария започнала да следи приятеля си. Тя го видяла често да се вижда  с нейна приятелка

2010-10-13 17:20:42
Тинейджърка убила приятеля си от ревност
17-годишната Мария Гомез ще бъде осъдена на 20 години затовор за предумишлено убийство.

Тя ревнувала половинката си и мислела, че той й изневерява. Затова Мария започнала да следи приятеля си. Тя го видяла често да се вижда  с нейна приятелка. Заподозряла, че между тях има нещо и след като се скарали по темата, момчето признало защо се вижда толкова често с  това момиче.

Той казал, че готвят огромно парти за 18тия й рожден ден и поради тази причина се срещали всеки ден, за да се уговорят как да станат нещата и всичко да е перфектно. Мария обаче не повярвала и била много ядосана.

Момчето на име Фернандо, решил да си тръгне за да не се скарат повече, но в момента, в който отворил вратата на къщата, Мария грабнала нож и го забила в гърба му. Веднага след това викнала линейка, но било твърде късно, момчето починало от кръвозагуба.

Полицаи арестували убийцата. Тя ще бъде осъдена на 20 години затвор. Бащата на убития младеж се заклел пред интервюиращите го репортери, че Мария "няма да се размине толкова леко". Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия