Даниел Радклийф загърбва образа си на добро момче

Тъкмо бяхме решили, че Даниел Радклийф й е от мъжете, които нямат особен късмет с жените. Самият актьор никога не е криел факта, че никак не го бива в това да заговаря момичета, да ги кани на срещи и прочие.А също така, бързо се изнервял, когато т

2010-10-11 23:13:11
Даниел Радклийф загърбва образа си на добро момче
Тъкмо бяхме решили, че Даниел Радклийф й е от мъжете, които нямат особен късмет с жените. Самият актьор никога не е криел факта, че никак не го бива в това да заговаря момичета, да ги кани на срещи и прочие.А също така, бързо се изнервял, когато тълпи екзалтирани фенки крещели подире му. Всичко това обаче Даниел ще остави зад гърба си.От позицията на вече 21-годишен мъж е решил да покаже на какво е способен.Още повече, че вече има роля в мюзикъл.Актьорът е много развълнуван от факта, че ще си има собствен балет.Сами се досещате какво означава това- поне една любовна афера с някоя от танцьорките.
С усмивка Даниел споделя, че негов близък приятел го посъветвал да не преспива с което и да е момиче от балета, тъй като било доста непрофесионално.Палавият Радклийф отвърнал, че подобни норми въобще не са му по вкуса.
Последната връзка на "Хари Потър" била преди 7 години.оТ 14 годишен насам не е успял да се задържи за дълго с едно момиче.Дали това е хубаво или не, оставаме на вас да прецените.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия