Унгарец изнасилен от брат си

34-годишен унгарец бил изнасилен от брат си вчера. Имената на двамата братя не са споменати. Жертвата се прибирал от работа и брат му го извикал да пийнат по едно. След това му признал, че се възбуждал, когато го види и искал да спят заедно само в

2010-10-10 20:38:05
Унгарец изнасилен от брат си
34-годишен унгарец бил изнасилен от брат си вчера.

Имената на двамата братя не са споменати. Жертвата се прибирал от работа и брат му го извикал да пийнат по едно. След това му признал, че се възбуждал, когато го види и искал да спят заедно само веднъж, за да му мине копнежът.

Разбира се, братът отказал, защото са роднини и е гнусно и греховно. След като си тръгвали от заведението, в което били, . те минали по малка улица и хомосексуалният мъж ударил силно по главата брат си. Малко след това го изнасилил и го оставил на улицата.

След като се свестил, мъжът разбрал какво е станало и се свързал с полицията. Брат му вече бил там и дори признал какво се е случило. За нападението и изнасилването на брат си, виновникът ще получи сурово наказание.

34-годишният мъж, който пострадал от случката, решил да напусне града преди да се е разбрало кой е. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия