Аштън Кътчър и Деми Мур имат отворена връзка

След многобройните публикации за изневярата на Аштън Кътчър с млада блондинка, набедената за негова любовница Бритни Джоунс си позволи да сподели пред американското списание “National Enquirer” някои от най-пикантните тайни на известна

2010-10-09 15:49:59
Аштън Кътчър и Деми Мур имат отворена връзка
След многобройните публикации за изневярата на Аштън Кътчър с млада блондинка, набедената за негова любовница Бритни Джоунс си позволи да сподели пред американското списание “National Enquirer” някои от най-пикантните тайни на известната холивудска двойка.

„Аштън ми е споделял, че с Деми имат отворена връзка и много често правят тройки с други жени. Той ми е казвал, че му е позволено да бъде с други жени само в присъствието на съпругата му”, разкри Бритни Джоунс.

„Той ми обясни, че с Деми имат строги правила на тяхната отворена връзка. Ето защо той се чувства наистина зле заради това, че спа с мен зад гърба на жена си”, допълни още блондинката.

Само преди месец пък 32-годишният актьор се закани, че ще съди списание „Стар” за клевета, тъй като изданието първо публикува информация за изневярата на Кътчър.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия