На Зак Ефрон му се налага да се дегизира, дори и за да отиде до магазина. Всъщност за него това е по-скоро забавна, отколкото досадна задача. Той изпитвал истинско удовлетворение, в пътите, когато успявал да си напазарува, неразпознат от никого.
Зак споделя, че му е далеч по-приятно да пазарува като напълно обикновен човек.Понякога феновете, спринтиращи между щандове и колички за един автограф, били истинска напаст.
Ефрон разказва за скорошна случка с приятелката му- Ванеса Хъдженс.Двамата отишли заедно на Фестивала Коачела.Най-голямата им молба била да не бъдат обявявани за ВИП-гости тъй като искали да се слеят с тълпата и да се забавляват незабелязано. Ванеса и Зак успяли да осъществят плана си с минимални усилия.Най-големият принос на Зак бил пускането на мустак.Благодарение на него, папараците разпознали звездната двойка чак на последния ден от фестивала.
Имайки предвид самолюбието и високото самочувствие на господин Ефрон се чудим как така е решил да избяга от обективите на папараците.Може би и той най-накрая се е изморил от светската суета...?!
Автор: Tsveti