Анджелина Джоли ревнува от малката Шайло (+снимки)

Според информация, публикувана на страниците на американския вестник “National Enquirer”, холивудската актриса Анджелина Джоли ревнува от малката си дъщеричка Шайло и именно в това се крие причината тя да я облича като момче. &bdqu

2010-10-08 15:37:41
Анджелина Джоли ревнува от малката Шайло (+снимки)
Според информация, публикувана на страниците на американския вестник “National Enquirer”, холивудската актриса Анджелина Джоли ревнува от малката си дъщеричка Шайло и именно в това се крие причината тя да я облича като момче.

„Смятам, че Анджи всъщност завижда за красотата на Шайло толкова много, че й отряза косата и започна да я облича като момче. Тя се страхува, че вече не е най-красивият и фотогеничен член на семейството”, заяви известна психоложка от Бевърли Хилс.

Само преди месец приятел на звездата от „Агент Солт” разкри за американските медии, че Джоли има изградена визия за всяко едно от своите деца и ролята на мъжкараната в семейството се падала на малката Шайло.

Момиченцето, което все по-често може да бъде забелязано в момчешки дрешки, се роди на 27 май 2006 г. в Намибия. То бе първото биологично дете на холивудската двойка Джоли-Пит и съвсем естествено наследи красотата на двамата си родители.

Шайло безсъмнено се отличава с прекрасната си руса коса, пленителните си сини очи и очарователната си усмивка. Холивудските репортери коментират, че със сигурност тя би била постоянно в центъра на медийното внимание, ако се обличаше като една малка кокетка, подобна на дъщерята на Кейти Холмс и Том Круз – Сури. Може би именно от това внимание се страхува Анджелина Джоли?

Уверете се сами, че още от малка Шайло е истинска красавица:

Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия