Поп-фолк певицата Емануела вече не харесва чалга парчетата

Поп-фолк певицата Емануела публично изкритикува колегите си. Според нея в последно време текстовете на песните са станали доста безлични и безсмислени. По-добре е човек да не прави ново парче, а не да прави такова, което е лишено от всякакъв смисъл.

2010-10-08 15:33:05
Поп-фолк певицата Емануела вече не харесва чалга парчетата
Поп-фолк певицата Емануела публично изкритикува колегите си. Според нея в последно време текстовете на песните са станали доста безлични и безсмислени. По-добре е човек да не прави ново парче, а не да прави такова, което е лишено от всякакъв смисъл. Текстовете вече нямат никакво смислено съдържание, залага се предимно на ритмите, където младите момичета могат спокойно да кършат снага.

Преди десет дни на пазара се появи последният албум на Емануела - "Буря от страсти". Той е част от рекламната кампания на виното "Едуардо Миролио". Албумът е в лимитирана колекция и човек може да се сдобие с него по два начина. Или да си купи бутилка от виното, на която ще има код, който ще трябва да бъде въведен в сайта на "Ара мюзик" и оттам да бъде изтеглен албумът, или да се купи самостоятелно в музикалната мрежа. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия