Мадона е ядосана, показали нейни необработени снимки в интернет (+ снимки)

Миналата седмица в интернет се появиха нови снимки на поп певицата Мадона. Различното при тях е, че те са се появили публично, преди да са обработени на Photoshop. Снимките са предназначени за новата реклама на Dolce&Gabbana. Въпреки че Мадона на

2010-10-07 23:11:59
Мадона е ядосана, показали нейни необработени снимки в интернет (+ снимки)
Миналата седмица в интернет се появиха нови снимки на поп певицата Мадона. Различното при тях е, че те са се появили публично, преди да са обработени на Photoshop. Снимките са предназначени за новата реклама на Dolce&Gabbana. Въпреки че Мадона наистина изглежда зле на снимките, тя бе защитена от феминистките организации, които са на мнение, че няма нищо по-хубаво от това една жена да изглежда реално и да не бъде подправена чрез Photoshop.

Мадона обаче не е съгласна с мнението на тези организации. Тя се старае да прикрие недостатъците си по време на концерти с помощта на светлините на прожекторите, а когато се снима за някое списание, снимките й задължително биват обработени. В момента се провежда разследване, за да се види кой е виновникът, за публикуването на тези фотоси. Западните медии са на мнение, че той няма да бъде открит и ще остане ненаказан.































Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия