Брус Уилис надяна перука от кайма, вдъхновена от Лейди Гага (+снимки)

Холивудският актьор Брус Уилис получи вдъхновение от ексцентричната изпълнителка Лейди Гага и се появи с перука от кайма във „Вечерното шоу” на Дейвид Летърман. Актьорът от „Умирай трудно” дори си бе подготвил сол и чере

2010-10-06 22:49:38
Брус Уилис надяна перука от кайма, вдъхновена от Лейди Гага (+снимки)
Холивудският актьор Брус Уилис получи вдъхновение от ексцентричната изпълнителка Лейди Гага и се появи с перука от кайма във „Вечерното шоу” на Дейвид Летърман.

Актьорът от „Умирай трудно” дори си бе подготвил сол и черен пипер, с които да овкуси месото на главата си, а след това предложи на водещия да го дегустира.

С присъщото си чувство за хумор Летърман грабна приборите и вкуси от перуката на Уилис, след което обаче побърза да се скрие зад кулисите и да изплюе хапката, която явно не е била особено вкусна.

Шегата на звездата от „Умирай трудно” се прие положително от голяма част от публиката. Самият актьор пък заяви, че е голям фен на Лейди Гага и се е вдъхновил от роклята й от сурово месо, с която 24-годишната певица се появи на церемонията по връчването на наградите MTV Video Music Awards 2010.

Редица модни критици и вегетарианци обаче остро изкритикуваха изпълнителката, заявявайки, че в костюма на Лейди Гага те виждат само и единствено същества, загинали от насилствена смърт.

Припомнете си от какво точно е почерпил вдъхновение Брус Уилис:

Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия