Джейсън Стейтъм вече не живее сам

Джейсън Стейтъм вече не живее сам. Преди 2 дни Рози Хънтингтън се нанесе при него. Той поканил приятелката си да заживее при него, за да са по-често заедно. Рози е известен модел за "The Victoria"s Secret" и в новия филм за "Трансфо

2010-10-04 21:35:16
Джейсън Стейтъм вече не живее сам
Джейсън Стейтъм вече не живее сам. Преди 2 дни Рози Хънтингтън се нанесе при него.

Той поканил приятелката си да заживее при него, за да са по-често заедно. Рози е известен модел за "The Victoria"s Secret" и в новия филм за "Трансформърс" тя ще е новото гадже на главния герой, според слухове. Все още не се знае цялата история за третата част на филма.

"Двамата с Джейсън са много готини заедно. Те много си приличат и харесват почти едни и същи неща. Тя откачи като Джейсън я покани да живеят заедно" - казала приятелка на Рози за репортер.

Моделката често дразнела приятеля си като коментирала колко е секси Шия Лебьоф (главният актьор в "Трансформърс") и колко бил сладък. "Направо да го изпапкам", казвала тя и Джейсън ревнувал яко.

Коментарът по случай преместването на приятелката на Стейтъм у тях е бил следният: "Е време беше да го направим, нещо някой да има против?!" Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия