Дрю Баримор се страхува да шофира

Дрю Баримор се страхува да шофира, защото била несигурна зад волана. Тя се притеснява от идващите коли по другото платно и ако някой кара бързо до нея, се паникьосва. Това споделил нейн приятел. "Аз съм ужасен шофьор, не правя нарушения и

2010-10-04 16:54:11
Дрю Баримор се страхува да шофира
Дрю Баримор се страхува да шофира, защото била несигурна зад волана.

Тя се притеснява от идващите коли по другото платно и ако някой кара бързо до нея, се паникьосва. Това споделил нейн приятел.

"Аз съм ужасен шофьор, не правя нарушения и не се блъскам, но ме е страх да съм зад волана и правя глупости понякога" - казала Дрю на интервю.

"Аз не мога да се концентрирам на пътя, винаги гледам билбордовете и разни други неща. От време на време приятелите ми даже ми викат да гледам напред, а не на страни" - допълнила тя в същото интервю.

Баримор има от няколко години книжка  и на шега казала, че колкото дни е била зад волана, толкова хора я мразят в момента.

Едно нещо я побърквало тотално, това са ръчните скорости. Изпадала в ужас като трябвало да сменя скорости и поради тази причина си купила кола с автоматични. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия