Парис Хилтън блъснала папарак

Парис Хилтън и приятелят й Сай Уайтс катастрофирали  след като тя ударила с колата си фотограф, без да искала. Той излезнал точно пред автомобила и тя нямала време да спре. Парис и Уайтс били в заведение Боаз в западен Холивуд заедно с прияте

2010-10-01 21:17:25
Парис Хилтън блъснала папарак
Парис Хилтън и приятелят й Сай Уайтс катастрофирали  след като тя ударила с колата си фотограф, без да искала. Той излезнал точно пред автомобила и тя нямала време да спре.

Парис и Уайтс били в заведение Боаз в западен Холивуд заедно с приятели и след като си тръгвали видели, че много фотографи чакат Парис да я снимат. Тя се опитала да се махне от тях и влезнала в колата си.

След като тръгнала обаче, един от папараците изкочил пред нея и тя не могла да спре навреме. Линейка дошла на мястото и откарала пострадалия. Папаракът ще бъде обвинен в невнимамие и ще го глобят с 500 долара. Освен това ще трябва да плати допълнително и 50 долара за неправилно пресичане.

Русокоската ще отнесе същата сума за глоба заради това, че не е съобразила скоростта си. Според таблоид, Парис прекарала 2 часа в полицейския участък да обяснява какво се е случило. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия