Арестуван 17-годишен педофил

17-годишният Мартин Йосифов от Гоце Делчев е бил арестуван   и обвинен в хомосексуални действия спрямо три малолетни деца. Тийнейджърът задоволявал сексуалния си нагон като изнасилвал и блудствал  с три 9-годишни  момчета. Из

2010-10-01 15:03:14
Арестуван 17-годишен педофил
17-годишният Мартин Йосифов от Гоце Делчев е бил арестуван   и обвинен в хомосексуални действия спрямо три малолетни деца.

Тийнейджърът задоволявал сексуалния си нагон като изнасилвал и блудствал  с три 9-годишни  момчета. Извергът го е правил не веднъж, а редовно от няколко месеца.
Той примамвал децата, уж за да му помогнат нещо или пък да им даде играчки или детски филмчета. След това ги водел на тавана или в мазето на къщата, където живеел.

Той предупреждавал децата,  че ще ги заболи,  но  бил превърнал действията си  в нещо като ритуал, който щял да  направи момченцата  много силни и никой нямало да може да ги победи.

Едно от децата, обаче, накрая не издържало и  се оплакало на родителите си. По време на разпита станало ясно, че в тъмното ‘батко Марти’ им давал да му смучат ‘пръста’, после пускал някаква гнусна течност в  устите им и ги тъпчел с домати, за да преглътнат.  

Извергът е  задържан в ареста за 72 часа с прокурорско постановление.  Днес в районния съд в Гоце Делчев  прокуратурата ще внесе искане за най-тежката мярка ‘задържане под стража’. За подобно престъпление  законът предвижда от 2 до 6 години лишаване от свобода, но тъй като  Мартин бил пълнолетен, при неговия случай  наказанието щяло да бъде 3 години.

Родителите на Мартин били в шок . Той пък  бил признал в полицията, че е болен на тази тема. В потрес са и съседите на тийнейджъра, преподавателите му, както и неговите съученици. Той правел впечатление на тихо и възпитано момче, бил и добър ученик, занимавал се с източно бойно изкуство и никога не е давал вид, че има такива наклонности.

Всички обаче са на мнение, че Мартин трябва да бъде държан под ключ някъде, защото  като го пуснат след 2-3 години, той отново ще посегне  на други деца.  Роднините на жертвите се заканват да  започнат подписка за открит процес, въпреки , че Мартин е непълнолетен. Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия