Ема Уотсън евакуирана по пижама

Британската актриса Ема Уотсън бе евакуирана по пижама, след като противопожарната аларма на общежитието й се задействала рано сутринта. Звездата от „Хари Потър” била принудена да напусне стаята си по най-бързия възможен начин зае

2010-09-30 19:50:47
Ема Уотсън евакуирана по пижама
Британската актриса Ема Уотсън бе евакуирана по пижама, след като противопожарната аларма на общежитието й се задействала рано сутринта.

Звездата от „Хари Потър” била принудена да напусне стаята си по най-бързия възможен начин заедно с още десетки нейни колеги. В последствие обаче се оказало, че причината за задействането на алармата не била пожар, ами изтичане на парна тръба.

След като проблемът бил отстранен, студентите се завърнали обратно по стаите си.

Ема Уотсън влезе в престижния американски университет „Браун” през 2009 г. със специалност „английска литература”. Тогава младата актриса разкри опасенията си, че няма да бъде приета като нормално момиче от останалите й колеги. Не след дълго обаче звездата от „Хари Потър” призна, че само първата седмица за нея е била кошмарна, а скоро след това е успяла да намери много приятели.

Евакуацията й по пижама обаче за пореден път доказва, че младата актриса с нищо не е по-специална от останалите студенти в престижния университет.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия