Учителка по литература ограбила букмейкърски пункт

Учителка по литература в град Лабели близо да Маями, отишла в големия морски град, влезнала в букмейкърски пункт и извадила голям пистолет. Взела около 150 000 долара и избягала. Преподавателката имала няколко нарушения преди много години към зак

2010-09-28 17:55:34
Учителка по литература ограбила букмейкърски пункт
Учителка по литература в град Лабели близо да Маями, отишла в големия морски град, влезнала в букмейкърски пункт и извадила голям пистолет.

Взела около 150 000 долара и избягала. Преподавателката имала няколко нарушения преди много години към закона. Тя нападнала два пъти бившия си приятел заради това, че той й е изневерил.

Джени Питърсън се издирва от полицията. Приятели на жената не могат да повярват, че би направила такова нещо. Според тях Джени е мила и добра жена и винаги помага на хората. Също така била срамежлива и притеснителна около непознати.

Наградата за качествена информация относно Джени Питърсън е 1000 долара. На камерите в пункта се е видяло, че оръжъжието не е истинско  и това е поредният обир с играчка.

Роднини на Джени казват, че тя няма дългове или проблеми касаещи пари и не рабират защо е направила обира. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия