Най-търсените пикантни снимки на звезди

Въпрос в известна интернет страница гласи: "На чия звезда търсите голи снимки най-често?" Имало е няколко опции за изобр, както и поле за свободен отговор, където да се напише звезда, която я няма в списъка. От жените с най-голям % желан

2010-09-28 16:03:51
Най-търсените пикантни снимки на звезди
Въпрос в известна интернет страница гласи: "На чия звезда търсите голи снимки най-често?" Имало е няколко опции за изобр, както и поле за свободен отговор, където да се напише звезда, която я няма в списъка.

От жените с най-голям % желани голи снимки е прекрасната Джесика Алба, 31%. На второ място са 2 звезди с по 19%. Това са Ванеса Хъджънс и Ема Уотсън. На трето място е огнената и много чаровна Пенелопе Круз с 16%. Номер 4 е Камерън Диас, която е със скромните 10%. Останалите проценти са доста на дребно и в списъка има странни имена.

Някои от тях са: Лордес - Дъщерята на Мадона; Мерил Стрийп, която е на 61 години; Дакота Фанинг, която е едва на 16 години. Притеснително е, че хора търсят голи снимки на 16-годишно момиче!

От мъжете най-голям процент е взел Брад Пит, 24%. Той е плътно следван от Кам Гигандет, Тейлър Лаутнър и Шон Фарис с по 22%. Последните 10% са за Джордж Клуни и Мат Деймън. Имало е  и 1 глас за Стивън Хокинг, което най-вероятно е било шега, но доста неуместна. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия