Енрике Иглесиас - в хотел 'Кемпински-Зографски'

Латиноидолът  Енриге Иглесиас, който утре вечер ще пее у нас по повод  рождения ден на наш мобилен оператор, ще отседне в президентския апартамент на хотел “Кемпински-Зографски”, който се смята, че е най-големият по рода си в

2010-09-28 15:41:40
Енрике Иглесиас - в хотел 'Кемпински-Зографски'
Латиноидолът  Енриге Иглесиас, който утре вечер ще пее у нас по повод  рождения ден на наш мобилен оператор, ще отседне в президентския апартамент на хотел “Кемпински-Зографски”, който се смята, че е най-големият по рода си в столицата.

Три дни ще пребивава там  сина на Хулио Иглесиас. Апартаментът се намира на 18-я етаж на хотела  и  е с изглед към  Витоша. Спалните са две, мебелите са в ретро стил, наподобяващ рококо и барок.

В апартамента има две бани - едната е мраморна в класически стил, а по-малката  е като част от будоар, откъдето се разкрива  панорамна гледка към София.

Половинката на Енрике, Анна Курникова, няма да го придружи  при посещението му у нас.

Шоуто ще се състои  утре вечер в парка зад  музея “Земята и хората”. Енрике ще пее последен, а преди него ще се изявят  Соник и Шугърбейбс, но се говори, че  участието на последните не е сигурно.

Събитието ще бъде охранявано от 400 гарда, както и от екипи на Гражданска защита , пожарни и линейки.

За озвучаването обаче, Енрике  се е погрижил сам - неговият озвучител е тук от няколко дни и подготвя апаратурата.     
Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия