Край на враждата между Анджелина Джоли и Дженифър Анистън?

Според информация, публикувана на страниците на популярно американско издание, холивудската актриса Анджелина Джоли е сложила край на враждата си с неотдавнашната си съперница за сърцето на Брад Пит – Дженифър Анистън. „Анджелина н

2010-09-25 19:15:32
Край на враждата между Анджелина Джоли и Дженифър Анистън?
Според информация, публикувана на страниците на популярно американско издание, холивудската актриса Анджелина Джоли е сложила край на враждата си с неотдавнашната си съперница за сърцето на Брад Пит – Дженифър Анистън.

„Анджелина не иска повече лоша енергия в живота си и мрази враждебността, която съществува между нея и Джен. Отне й наистина много време, за да събере кураж, но сега е твърдо решена да остави миналото зад гърба си”, сподели близка приятелка до звездата.

„За някои това може да изглежда наистина странно, но за всички нас, които познаваме Анджелина добре, това не е никак учудващо. Тя е абсолютно непредвидима, така че да се свърже с Джен чрез писмо е типично в неин стил. В писмото Анджи сподели, че според нея Джен би била прекрасна майка и че точно сега е перфектното време тя да се сдобие с първото си дете”, допълни още дружката на 35-годишната актриса.

„Брад напълно я подкрепя. Той се гордее много с Анджи за това, че е събрала смелост да се свърже с Джен”, заключи накрая приятелката на звездата.

Все още обаче не е ясно как Дженифър Анистън е реагирала на писмото, изпратено й от жената, откраднала мъжа й. Но, ако е вярно, че времето лекува, то изминалите пет години би трябвало да са й били достатъчни, за да прости на Джоли.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия