Джулия Робъртс винаги прекрасна

Джулия Робъртс красавицата на Холивуд. Тя е една от най-споменаваните актриси за последните 20 години. Също така една от малкото която се държа далеч от наркотици, секс скандали и други видове глупости. Винаги облечена стилно и винаги с огромна у

2010-09-22 16:27:22
Джулия Робъртс винаги прекрасна
Джулия Робъртс красавицата на Холивуд.

Тя е една от най-споменаваните актриси за последните 20 години. Също така една от малкото която се държа далеч от наркотици, секс скандали и други видове глупости. Винаги облечена стилно и винаги с огромна усмивка на красивото си лице.

"Джулия винаги излъчва позитивна енергия и има невероятно чаровна усмивка. Ако за момент се разсеете ще ми омекнат колената" - казал Джорд Клуни като го попитали какво мисли за нея.

Красавицата е родена на 28 октомври 1967 година в град Смирна щата Джордия, САЩ. Може да е на 43 години, но излъчването й е като на 25. Джулия се прочу с един легендарен филм и предполагам че няма човек който да не го е гледал, "Хубава Жена" от 1990 година.

От тогава света впери очи в Джулия и вече 20 години тя озърява Холивуд с усмивката си и таланта си. 8 години подред тя печели наградата за най-стилно облечена дама на червения килим. Преди това е печелила други 3 пъти.
Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия