Миша Бартън зарязана от британското си гадже

Актрисата Миша Бартън бе зарязана от британското си гадже, което наложи връщането й обратно в Лос Анджелис. Звездата от „Кварталът на богатите” се премести да живее в Лондон заедно с приятеля си – Али Лов, в началото на лятото

2010-09-22 15:25:26
Миша Бартън зарязана от британското си гадже
Актрисата Миша Бартън бе зарязана от британското си гадже, което наложи връщането й обратно в Лос Анджелис.

Звездата от „Кварталът на богатите” се премести да живее в Лондон заедно с приятеля си – Али Лов, в началото на лятото. Любовта им обаче явно не е била толкова силна, тъй като според все по-упорити слухове двамата вече не са заедно.

Близки източници до 24-годишната актриса разкриват, че Али Лов е зарязал Бартън, тъй като не можел да свикне с медийния интерес, проявяван към него.

„Али не е готов да бъде знаменитост. Той цени личния си живот и не може да се примири с това, че постоянно е притегателен обект за папараци и фотографи. В крайна сметка той реши, че е най-добре да престане да се вижда с Миша”, споделиха запознати със ситуацията.

„Тя се опитва да го забрави и да продължи напред, но й е много трудно. Миша все още се надява, че може да си върне Али”, допълни още близък приятел на актрисата.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия