Момиче се спаси от изнасилване, проявявайки хитрост

40-годишен мъж от село Дълбоки извор е заподозрян в опит за изнасилване на 17-годишно момиче. Вчера, след като се почерпил стабилно, решил да навести своя позната, която живее в същото село. Вратата била отворена от нейната дъщеря, която поканила мъж

2010-09-22 13:18:51
Момиче се спаси от изнасилване, проявявайки хитрост
40-годишен мъж от село Дълбоки извор е заподозрян в опит за изнасилване на 17-годишно момиче. Вчера, след като се почерпил стабилно, решил да навести своя позната, която живее в същото село. Вратата била отворена от нейната дъщеря, която поканила мъжа да влезе и да изчака познатата си, която щяла да се прибере в най-скоро време. В стаята той се нахвърлил върху девойката и започнал да я целува против волята й. Когато се опитал да я съблече и да я заведе в спалнята, момичето започнало да вика още повече и да оказва съпротива. Въпреки това тя се оказала безсилна и трябвало да приложи хитрост.

17-годишната девойка казала на насилника, че има сърдечни проблеми и трябва спешно да си изпие хапчетата. Мъжът веднага отишъл в кухнята, за да й донесе лекарствата, но когато се върнал момичето вече не било в стаята. Тя избягала през прозореца и се скрила при съседите.

Мъжът е задържан за 24 часа в ареста на РУП - Първомай. Случаят се разследва. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия