Лора Крумова направила спонтанен аборт заради шефовете си

Водещата Лора Крумова направила спонтанен аборт, след като научила, че повече няма да води сутрешния блок "Здравей, България". Тя приела новината много тежко, защото е дал доста за това предаване и е влагала години наред труд в Нова Телевиз

2010-09-21 23:16:43
Лора Крумова направила спонтанен аборт заради шефовете си
Водещата Лора Крумова направила спонтанен аборт, след като научила, че повече няма да води сутрешния блок "Здравей, България". Тя приела новината много тежко, защото е дал доста за това предаване и е влагала години наред труд в Нова Телевизия. Наскоро Лора разбрала, че е бременна, но по-късно била уведомена, че е понижена и приела известието доста тежко.

Всичко в личен и професионален план вървяло по вода. Тя е щастлива със своята половинка, очакваше дете от него, имаше стабилна и хубава работа и решила лятото да си почине, защото го заслужава, а и защото нямала желание да води заедно с Витомир Съраиванов.

Когато разбрала, че е понижена, Лора изпаднала в тежка депресия. Тя е лице на Нова Телевизия и ще й бъде трудно да се наложи на ново място, въпреки че има потенциал. Нейният любим Сотир прави всичко възможно, за да й вдъхне кураж и търпение.

Шефовете на водещата знаели, че тя е бременна и затова бързали да я уволнят, защото по-късно нямат право да го направят. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия