Даниел Радклиф се подготвя усилено за новата си роля

Даниел Радклиф е наел психолог, който да му помогне с това да се държи "по-мрачно", за да пасне по-добре на новата си роля във филма "Жената в черно". Звездата, който се прочу покрай поредицата "Хари Потър", играе в н

2010-09-20 22:53:37
Даниел Радклиф се подготвя усилено за новата си роля
Даниел Радклиф е наел психолог, който да му помогне с това да се държи "по-мрачно", за да пасне по-добре на новата си роля във филма "Жената в черно".

Звездата, който се прочу покрай поредицата "Хари Потър", играе в новия филм като млад адвокат на име Артър Кипс. Продукцията се очаква да пожъне много успехи, защото е адаптация към много страшния трилър-роман на Сюзън Хил.

Ще се пусне по екраните в началото на пролетта ако всичко върви по план. Актьорът иска да допринесе за 110% реализъм и всеки ден се среща с този специален психолог, който му показва тънкости за внушаване на различни емоции и това да не се отрази на ежедневието му.

"За мен представянето в този филм  е много важно, защото съм чел романа и той е оставил доста силен отпечатък в съзнанието ми. Не мога да позволя актьорската ми игра да е на по-малко от 110% и ще докажа на всички, че не съм просто Хари Потър"- казал Даниел Радклиф за списание Source. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия