Ким Кардашиян ще бъде съдена

Ким Кардашиян ще бъде съдена от затворник в Пенсилвания, който получил нервно разстройство след като гледал програмата "Сестрите Кардашиян". Ди Джей Гъдсън е бил принуден да гледа шоуто, защото програмите пускани в затвора се избират от

2010-09-19 13:15:10
Ким Кардашиян ще бъде съдена
Ким Кардашиян ще бъде съдена от затворник в Пенсилвания, който получил нервно разстройство след като гледал програмата "Сестрите Кардашиян".

Ди Джей Гъдсън е бил принуден да гледа шоуто, защото програмите пускани в затвора се избират от пазачите и затворниците нямат право да отказват. След като гледал шоуто, той се почувствал депресиран и потиснат. На следващия ден затворникът бил с гадно настроение и не се чувствал способен да прави нещата от ежедневието си.

След като се посъветвал с адвоката си, се оказало, че има пълното право да съди Ким заради причиниеният дискомфорт от предаването и това, че е каран насила да го гледа.

Той казва, че трите сестри са причинили ужасни усещания в съзнанието му и са развалили "добрият дух на затвора". Затворникът ще съди Ким за 75 000 долара.

Гъдсън лежи за кражба на автомобил и казва, че никъде в присъдата му не пише, че може да бъде измъчван по какъвто и да е начин. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия