Зак Ефрон обича феновете си

Зак Ефрон често се притеснявал, че неговите фенове не са толкова заинтересовани и информирани и, че няма да се появят на всяко негово организирано мероприятие. Въпреки това, досега винаги е имало много негови редовни посетители, които са и негови фен

2010-09-19 13:09:44
Зак Ефрон обича феновете си
Зак Ефрон често се притеснявал, че неговите фенове не са толкова заинтересовани и информирани и, че няма да се появят на всяко негово организирано мероприятие. Въпреки това, досега винаги е имало много негови редовни посетители, които са и негови фенове от дълго време.

Той официално им благодари по радио "BBC Radio 1" казвайки : "Подкрепата на феновете всеки път ме кара да правя повече и повече. Без вас не бих осъзнал дали това, което правя като благотворителност, има ефект. Обаче като ви видя, и ми се стопля сърцето. Искрено ви благодаря!"

Той допълнил и, че преди всяка премиера е на нокти и се притеснява, като че ли все едно влиза при директора като е сгафил в даскало. Силата му да пребори страха идвала от феновете, които го окуражавали и викали силно за него, застанали зад преградите на червения килим.

След като свърши интервюто му, Зак казал на водещия, че звездите би трябвало да оценяват много по-добре феновете си, защото те са тези, които найстина ги ценят. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия