Гола жена откраднала такси

Много хора крадат коли, но рядко са дибидюс голи. Дженифър Гаел е от тези рядко срещани голи крадци. Според полицаи, Гаел, която е на 29 години, се съблякла, влезнала в таксито и изхвърлила шофьора от мястото му. Тя искала да отиде до Мичиган

2010-09-18 23:34:46
Гола жена откраднала такси
Много хора крадат коли, но рядко са дибидюс голи.

Дженифър Гаел е от тези рядко срещани голи крадци. Според полицаи, Гаел, която е на 29 години, се съблякла, влезнала в таксито и изхвърлила шофьора от мястото му.

Тя искала да отиде до Мичиган от Лос Анджелис. След приситгането си в желания град, тя потрошила стъклата на колата и почнала да се държи като луда, като обикаляла и подскачала около автомобила.

Разстоянието между Мичиган и Ел Ей е 900 мили и няма такси, което да се съгласи на такова пътешествие. Това би отнело около 24 часа път.

По целия път тя карала гола откраднатата кола и на местата, които е спирала, е привличала голямо внимание. Дженифър е заловена на влизане в града, след като е забелязана да кара с повредена кола от патрул. Ще бъдат повдигнати обвинения за кражба,вандализъм и ексхибиционизъм. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия