Испанец уби двойка като ги прегази с автомобил

Испанецът на име Карлион Хорхосе уби двойка като ги прегази с автомобила си днес сутринта. Той бил вманиачен в жената, която прегазил и не я оставял на мира 2 месеца. Карлион бил пуснат от затвора преди 3 месеца, където излежавал присъда за грабеж

2010-09-18 21:06:59
Испанец уби двойка като ги прегази с автомобил
Испанецът на име Карлион Хорхосе уби двойка като ги прегази с автомобила си днес сутринта.

Той бил вманиачен в жената, която прегазил и не я оставял на мира 2 месеца. Карлион бил пуснат от затвора преди 3 месеца, където излежавал присъда за грабеж и побой.

Веднага след като излязъл, той започнал работа и се държал съвсем нормално. След 20 дни се запознал с Мариа Мендез и след като нещата не се получили, започнал да я следи и заплашва, че ако я види с друг мъж, ще я убие. Тя се свързала с полицията, но те не го открили на посоченото жилище. След като бил пуснат за издирване,  мъжът се покрил и всеки ден следял жената без тя да знае.

Днес  видял Мариа с друг мъж и докато пресичали пешеходна пътека тип "зебра", той дал газ и прегазил и двамата. След това подпрял жертвите до едно дърво, засилил се с колата и ги блъснал отново.

Труповете на двете жертви са били в ужасяващо състояние и е било трудно да ги идентифицират. Приятел на Мариа минавал по улицата случайно и записал номера на убиеца след като видял да се блъска в подпряните до дървото жертви.

Карлион Хорхосе е заловен 7 часа след случката, но се опитал да избяга като извадил нож и пробвал да наръга полицай. Служителят на реда бил принуден да стреля в дясната част на гърдите, след което викнал помощ. По път за болницата Карлион починал по мъчителен начин, дробовете му се напълнили с кръв и той се удавил. Това потвърдили патолози. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия