Линдзи се издъни за пореден път

"Това момиче явно е глупаво и си мисли, че ще й се разминава всеки път" - това казал бивш приятел на Лоън. Тя ще бъде съдена на 30 дни затвор заради поредната си издънка. На нея й е било наредено на всеки 20 дни след по-ранното й пускане

2010-09-18 12:29:39
Линдзи се издъни за пореден път
"Това момиче явно е глупаво и си мисли, че ще й се разминава всеки път" - това казал бивш приятел на Лоън.

Тя ще бъде съдена на 30 дни затвор заради поредната си издънка. На нея й е било наредено на всеки 20 дни след по-ранното й пускане от центъра по зависимости, да дава кръв и урина, за да се провери дали има алкохол, наркотици или други забранени за нея вещества в организма й. Оказало се, че в кръвта й има от тези опиати 2 пъти над нормата.

Тя се е провалила на този тест и по закон трябва да излежи определена от съда присъда. Глезлата обаче ще получи не повече от 30 дни зад решетките, защото както вече знаем за звездите законите са нищо.

Човек НЕ-звезда ще бъде вкаран поне за 3-6 месеца, но това не се отнася за "моделите на подражание". Според много специалисти, законите трябва да са по-сурови от нормалните спрямо звездите, защото те дават пример на младите си фенове и това трябва да им дава отговорност.  Би трябвало при нарушаването на закона, наказанията след това да са поне един път и половина по-строги за тях.

Това разбира се са само думи на специалисти и едва ли някога ще станат реалност. Всички мисля сме на мнение, че едва ли има много личности, които може да наречем "пример за подражание". Звезди има само по небето, а тези разглезени Холивудски глупости са недопустими и не бива децата да имат "идоли" като тях.

Според съда Лоън ще излежи тези 30 дни заради нарушаване на съдебна заповед и заради подигравка с Висшата институция.

Говорител на Лоън отказал коментар. Баща й споделил само: "Казах ви, че това е развалено". След това казал, че нямало смисъл да коментира повече това и проблемът си е изцяло нейн. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия