Май богаташите не са толкова умни?

Британски социолози  са съобщили резултатите от анкета, които ги изненадали с това, колко необмислено постъпват  голяма част от  заможните хора. Анкетата обхващала над 200 представители на силния пол с годишен доход по-голям от

2010-09-18 00:09:05
Май богаташите не са толкова умни?
Британски социолози  са съобщили резултатите от анкета, които ги изненадали с това, колко необмислено постъпват  голяма част от  заможните хора.

Анкетата обхващала над 200 представители на силния пол с годишен доход по-голям от 100 000  евро.  Установило се, че  много често тези богаташи не сключват  брачен договор. Едва  8 процента от богатите мъже подписват такъв документ преди да се разделят с ергенския живот.

56 процента от тях били  убедени, че техните чувства и чувствата на избраниците им са толкова силни, че е невъзможно някога да се разделят и да се наложи да делят имуществото си.

Две трети от мъжете са съгласни,  в случай на  развод, да разделят по-равно състоянието си със своите   бивши партньорки, а 28 процента са убедени, че именно те, а не жените трябва да приберат по-голямата част .

Според статистиката обаче,  много от браковете, в които мъжете са много по-богати от жените си, завършват с развод. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия