Пребиха 16-годишно момче в Благоевград заради неуредени отношения

16-годишно момче бе пребито от съучениците си, които го чакали цяло лято, за да си уредят проблеми, възникнали още преди лятната ваканция. Към 2 през нощта Петър Филипов Петров от природоматематическа гимназия "Акад. Сергей Корольов” бе от

2010-09-17 12:51:10
Пребиха 16-годишно момче в Благоевград заради неуредени отношения
16-годишно момче бе пребито от съучениците си, които го чакали цяло лято, за да си уредят проблеми, възникнали още преди лятната ваканция. Към 2 през нощта Петър Филипов Петров от природоматематическа гимназия "Акад. Сергей Корольов” бе открит по сигнал в района на хотел "Корона". Той веднага бил откаран в спешното приемно отделение в местната болница, където му бил направен скенер. Установено е, че няма счупвания на черепа.

В момента Петър е в отделението по неврохирургия в благоевградската болница със сътресение на мозъка, но е вън от опасност за живота. Той има множество контузии по тялото и аркада на лявото око.

Момчето било нападнато в центъра на града малко след полунощ, успял да избяга от нападателите си, но бил причакан от тях пред квартирата му, където бил жестоко пребит. Петър бил свален на земята, когато са му нанесли множество удари в главата.

Полицията издирва нападателите. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия