Борат и приятелката му Айла Фишър вече се радват на втората си рожба

Двойката била забелязана да се разхожда с бебешка количка из улиците на Лондон, заедно с двегодишната им дъщеричка Олив. Въпреки че официалните говорители категорично отказали да коментират видяното, близките на семейството признали, че наистина

2010-09-15 00:12:10
Борат и приятелката му Айла Фишър вече се радват на втората си рожба
Двойката била забелязана да се разхожда с бебешка количка из улиците на Лондон, заедно с двегодишната им дъщеричка Олив.
Въпреки че официалните говорители категорично отказали да коментират видяното, близките на семейството признали, че наистина Борат и Айла си имат второ детенце. За момента полът не е уточнен.
Фишър и Борат се врякоха във вечна вярност един на друг на тайна церемония още през март. Щастливата новина семейството съобщила чрез имейл, който гласял следното: "Направихме го – оженихме се! Това беше най-хубавият ден в живота ми, затова и много ни липсвахте. През цялото време мислихме за вас, но със Саша решихме, че на този ден искаме да бъдем само двамата.“
Двамата си казали "Да" на традиционна еврейска сватба по залез слънце. Единствените присъствали гости били семействата им. Тъй като Борат е еврейн, съпругата му приела юдаизма.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия