Какви са страховете на Камелия?

Наскоро поп-фолк певицата Камелия сподели кои са най-големите й страхове преди едно нейно участие в столично нощно заведение. Тя не се притеснява от гафовете, които прави по време на концерти или по време на записите на предаването й, но изпитва исти

2010-09-14 14:04:42
Какви са страховете на Камелия?
Наскоро поп-фолк певицата Камелия сподели кои са най-големите й страхове преди едно нейно участие в столично нощно заведение. Тя не се притеснява от гафовете, които прави по време на концерти или по време на записите на предаването й, но изпитва истински ужас от природните катаклизми. При последното земетресение, което бе на 10.09.2010г. (петък) Камелия била в леглото си и когато видяла как огледалото срещу спалнята й се разлюлява, направо изтръпнала от страх.

Другите страхове на певицата са от летенето със самолет и от водата. Въпреки страха си от летене, тя се вози със самолет, защото се налага заради многобройните й участия. Не й става лошо, но изпитва слабост, че не може да владее ситуацията. От водата я е страх, защото като малка се е нагълтала доста и още не може да преодолее неприятния спомен.

Като всяка певица и водеща, Камелия има и гафове пред камерата. Най-важното в този момент е човек да запази самообладание.

По време на участие тя имала друг интересен гаф, ако може да се нарече такъв. Излязла на сцената със спусната коса, без да съобрази, че в заведението е пълно с хора и ще й бъде горещо. По средата на участието си поискала ластик от една от фенките си.

Друг гаф по време на предаването й, който с усмивка на уста си спомня певицата, е когато останала само по бельо, след като полата й се свлякла по време на ефир. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия