Кейт Мос- "Най-прекрасната жена след Мерилин Монро насам"

Топ моделът Кейт Мос ще краси обложката на новия албум на Брайън Фери- "Olympia". Според изпълнителят Кейт е най-красивото същество родено след Мерелин Монро. Фери е силно впечатлен от фатализма, който моделът излъчва. Корицата ще п

2010-09-12 18:43:51
Кейт Мос-
Топ моделът Кейт Мос ще краси обложката на новия албум на Брайън Фери- "Olympia".
Според изпълнителят Кейт е най-красивото същество родено след Мерелин Монро. Фери е силно впечатлен от фатализма, който моделът излъчва.
Корицата ще представлява съвременна интерпретация на картината на Мане- "Олимпия", но като цяло идеята ще бъде застъпена съвсем бегло. Брайън пояснява, че "Олимпия" е предвестник на поп арта.
13тият по ред албум на 64 годишния музикант ще се появи на пазара на 25 октомври. В записването му са взели участие- "Пинк Флойд", "Ред хот чили пепърс", "Рейдиохед" и др. Албумът ще съдържа общо 10 композиции. Първи ще бъде сингълът ""You can dance"", който излезе през август. Клипът към песента може да бъде видян на сайта на Фери.
Последният самостоятелен албум на музиканта е от 2007 година и носи името "Dilanesque".Съдържа изцяло кавър версии на песни на Боб Марли.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия