Жена държала сина си и дъщеря си като заложници

Жена на 44 години от Ню Йорк вчера взела сина си и дъщеря си за заложници след като полицията дошла да я арестува в дома й заради кражба на диамантена огърлица от магазин. Мелъни Джеферсън Стоун вързала сина си, Марк и дъщеря си Мерина за два

2010-09-12 15:14:28
Жена държала сина си и дъщеря си като заложници
Жена на 44 години от Ню Йорк вчера взела сина си и дъщеря си за заложници след като полицията дошла да я арестува в дома й заради кражба на диамантена огърлица от магазин.

Мелъни Джеферсън Стоун вързала сина си, Марк и дъщеря си Мерина за два стола и взела нож в ръка. 3 полицейски коли дошли на мястото на случката след 5 минути. Мелъни откраднала диамантената огърлица на стойност 110 540 долара, но не я продала, а стояла в колата й.

След дълги разговори с парламентьори от полицията, майката казала, че няма да се съгласи на нищо, което полицията предлага и ако не я оставят на мира, до 30 минути ще убие децата. След като казала тези думи, специалният отряд за бързо реагиране на полицията "S.W.A.T.- Special Weapons And Tactics" дошли на мястото и след около 5 минути овладели ситуацията.

Сега жената ще бъде съдена спрямо законите на САЩ. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия