В Босна спасени 350 кученца

След ужасното клипче, което са гледали над 560 милиона души по целия свят, в Босна доста хора са се събрали на "лов" за хора, нараняващи животни. Те успели да намерят групи за бой с животни и различни религиозни ритуали. Един от най - б

2010-09-09 19:55:47
В Босна спасени 350 кученца
След ужасното клипче, което са гледали над 560 милиона души по целия свят, в Босна доста хора са се събрали на "лов" за хора, нараняващи животни.

Те успели да намерят групи за бой с животни и различни религиозни ритуали. Един от най - бруталните ритуали на някаква сектантска организация на име "Бяло стадо", бил изяждането на очите на кучета и котки. Според членовете на сектата така човек получава част от силата и инстинките на жовотното. Цивилни хора са направили граждански арест на 18 души, занимаващи се с подобни неща.

И.М. (името е споменато по този начин в новините) е организирал около 15 души, които са знаели къде и какво се случва и са заловили виновници в убийство и грубост към животни.

След големия граждански арест, с помощ и на трима полицая, групата, която се нарича "Приятели на Животните", няма да спре. Обещали са на своите прители и поддръжници, че ще заловят колкото могат такива престъпници и всичко ще бъде в границите на закона. Част от групата е съставена от двама бивши полицаи и двама действащи. Другите 8-12 души са цивилни и те се занимават повече с разпространяването на такива материали, за да отворят очите на хората.

След като много важни личности разбраха за странните неща случващи се в Босна, те предприеха дейност. Вчера споменах в новина свързана с Келън Луц, че се търси начин да се заловят отговорните хора за хвърлянето на кученцата в реката.

Дано всички престъпници, които нараняват животни, бъдат  заловени и вкарани зад решетките или поне да бъдат съдени спрямо правилата и закона.

Може би всеки иска тези хора да бъдат убити, но за жалост законът е по-снисходителен и най-сериозното наказание за това, което правят, може да е глоба в порядъка на 250 до 10 000 евро и от няколко дни до няколко месеца затвор. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия