Линдзи Лоън блъснала с автомобила си количка с дете и избягала?

Линдзи Лоън е на път да се забърка в поредния скандал. Малко след като излезе от затвора и от клиниката за лечение на зависимости скандалната актриса си навлече нови проблеми. Този път млад мъж твърди, че я е видял как блъска с автомобила си к

2010-09-04 16:03:39
Линдзи Лоън блъснала с автомобила си количка с дете и избягала?
Линдзи Лоън е на път да се забърка в поредния скандал.

Малко след като излезе от затвора и от клиниката за лечение на зависимости скандалната актриса си навлече нови проблеми. Този път млад мъж твърди, че я е видял как блъска с автомобила си количка с малко дете.

„Линдзи завиваше надясно, но изглежда не се огледа добре в двете посоки, защото връхлетя с колата си върху майка с детска количка, която пресичаше пътя”, споделил свидетел на инцидента.

За щастие ударът не бил силен, но актрисата спряла само за няколко секунди, а след това отпрашила с мръсна газ в неизвестна посока, без да се поинтересува особено от състоянието на майката и детето в количката.

Малко след като информацията беше поместена в американските издания се появи и втори свидетел на случката, който потвърди, че зад волана със сигурност е била Линдзи Лоън. Според него обаче тя е била толкова уплашена, че нищо чудно дори и да не е разбрала какво точно се е случило.

Потърсена за коментар, 24-годишната актриса отрече информацията да е вярна.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия