Катрин Зита Джоунс бясна на лекарите

Катрин Зита Джоунс била бясна на лекарите за това, че не успели да открият по-рано, че съпругът й Майкъл Дъглас страда от рак. Три седмици преди да бъде диагностицирана болестта Майкъл се оплаквал от силни болки в областта на врата и ушите. А

2010-09-03 00:23:01
Катрин Зита Джоунс бясна на лекарите
Катрин Зита Джоунс била бясна на лекарите за това, че не успели да открият по-рано, че съпругът й Майкъл Дъглас страда от рак.

Три седмици преди да бъде диагностицирана болестта Майкъл се оплаквал от силни болки в областта на врата и ушите. Актьорът още от самото начало потърсил лекарска помощ, като въобще не предполагал, че състоянието му е толкова тежко.Разгневената му съпруга все още не може да проумее, как след толкова много посещения и то все при различни специалисти, нито един от тях не е открил болестта на Майкъл в по-ранен стадий, когато може би нещата са били обратими.

Първоначално мисълта за една от най-коварните болести не била минавала нито през ума на Катрин, нито през този на Майкъл, но колкото повече време минавало, толкова повече двамата си давали сметка, че нещата не отиват на добре.

На Майкъл му предстои 8 месечно лечение с химиотерапия и радиация.Хубаво е, че е оптимистично настроен и вярва, че ще успее да се излекува.Още повече, че има пълната подкрепа на съпругата и близките си.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия