Джон Траволта изневерява на съпругата си с ... мъже

Всеки казва, че изневярата е лошо нещо и това безспорно е така.Представете си обаче колко по-лошо е когато любимата или любимият ти, ти изневери с човек от същия пол.Явно именно това е направил Джон Траволта.Или поне новопоявилите се слухове глася

2010-09-03 00:21:15
Джон Траволта изневерява на съпругата си с ... мъже
Всеки казва, че изневярата е лошо нещо и това безспорно е така.Представете си обаче колко по-лошо е когато любимата или любимият ти, ти изневери с човек от същия пол.Явно именно това е направил Джон Траволта.Или поне новопоявилите се слухове гласят това. Според мълвата Траволта изневерявал с години на понастоящем бременната си съпруга Кели Престън.
Скандалната новина бе съобщена от авторът на книгата "You’ll Never Spa In This Town Again" , Робърт Рандолф. Провокативния творец споделя, че за Траволта изневярата се била превърнала в нещо обичайно. Оказва се, че в Холивуд съществува "тайно общество на гейовете", в което може да срещнем имената на известни и не дотам известни актьори.
Според твърденията Рандолф се познава лично с Джон от 1998 година, след като втория се оженил за Кели.Писателят обаче никога не повярвал, че Траволта наистина обича съпругата си, нямало как при условие, че си падал по мъже. Робърт твърди, че на няколко пъти е получавал лично от Джон покани за секс, но никога не е приемал.Учуден е и от това, че Траволта продължил с изневерите дори и след като му се родили деца.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия