NBA наказа трима играчи за различни провинения

Брандън Ръш от баскетболния отбор на "Indiana Pacers" бе отстранен за следващите 5 мача след като бе заловен в притежание на малко количество наркотици. Тайрик Евънс от отбора на "Sacramento Kings" е отстранен също за 5 мача за

2010-08-30 15:01:46
NBA наказа трима играчи за различни провинения
Брандън Ръш от баскетболния отбор на "Indiana Pacers" бе отстранен за следващите 5 мача след като бе заловен в притежание на малко количество наркотици.

Тайрик Евънс от отбора на "Sacramento Kings" е отстранен също за 5 мача заради шофиране в нетрезво състояние. Кени Хасбрук от "Miami Heat" е наказан заради същото провинение.

Ръш няма да получи заплата, защото и 5-те мача ще се проведат през септември месец. Той ще влезе в специална програма за лечение на зависимостта му към наркотиците. Президентът на "Pacers" напълно подкрепя Ръш и казва ,че това лечение ще бъде последният му шанс за оставане в отбора.

Евънс ще бъде глобен със солидна сума и с тази негова проява предаде името си на "Млад талант на годината". Кени се призна за виновен за случката и книжката му ще бъде отнета за една година. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия