Упорити слухове вървяха, че от есента "Шоуто на Слави" ще бъде свалено от програмната схема на bTV. Това се оказа невярна информация! Рейтингът на предаването на Дългия е добър и договорът му ще бъде продължен. Според слуховете Слави Трифонов щеше да бъде официално свален от екран през октомври, когато свършва турнето му в САЩ и Канада. Шушукаше се, че той си търси нов заместник чрез новото реалити състезание, което ще се проведе в рамките на предаването му - "Претендентът". Но и тази информация се оказа невярна.

Друга жълта клюка, свързана с Дългия е, че той е уволнил един от сценаристите си - Иво Сиромахов. Преди известно време в едно мъжко списание излезе класацията "Кой е най-дразнещият българин?". Слави Трифонов бе на първите позиции и бе ядосан на сценариста си, че не е направил нищо, за да махне името му от класацията, при положение, че работи за списанието. Но и тези сплетни около двамата се оказаха плод на въображението на някой гладен журналист.

Явно Слави Трифонов умело пази нещата, които се случват в живота му, затова журналистите измислят всякакви пикантерии около личността му.
Автор: Ралица Солакова