Казват, че за любовта няма граници, но дали това важи и в случаите, когато става въпрос за връзка между 16 годишно момче и двойно по-голяма от него дама?Явно голямата възрастова разлика най-накрая е била осъзната и от Ким Кардашиян.
Чаровната брюнетка никога не е криела, че Джъстин Бийбър й е голяма слабост, още повече, че самият той отвръщал изцяло на симпатиите й. В интерес наистината както вече писахме Джъстин си пада по какички и не изпитва никакви притеснения от това.Бийбър и Кардашиян поддържат приятелски отношения.Дори имат съвместна фотосесия.
Приятелстовото им вече на няколко пъти им изигра доста лоша шега като ги превърна в мишени на злите езици.Какви ли не слухове плъзнаха по адрес на двете звезди най-вече относно това, че приятелството им е удобен начин да прикрият връзката си.

Напоследък Ким често пъти бива провокирана с въпроси от типа дали би тръгнал с Джъстин.Отговорът е положителен, но при условие, че има навършените години.В противен случай подобна връзка би била нарушение на закона, а изглежда Ким не гори от желание да си има проблеми с властите.
Автор: Tsveti