Майли Сайръс без гадже

Майли Сайръс и Лиам Хемсуърт вече не са заедно. Звездата от Хана Монтана си падна по актьора след като играха гаджета във филма "Последната Песен" и тя често бе виждата с него. Те са били почти неразделни, но вскичко хубаво има своя кра

2010-08-26 13:21:39
Майли Сайръс без гадже
Майли Сайръс и Лиам Хемсуърт вече не са заедно.

Звездата от Хана Монтана си падна по актьора след като играха гаджета във филма "Последната Песен" и тя често бе виждата с него. Те са били почти неразделни, но вскичко хубаво има своя край.

По-рано този месец излезе скандална снимка с Майли и друго момче до нея, но красавицата твърдяла, че не е тя на нея. По-късно обаче, си признала. Въпреки това, Майли казала, че не това е причината да се разделят с Лиам, а че просто не са се разбирали вече и е решила да поеме по друг път.
 
Ето какво споделя актрисата в интервю: "Нещата просто не се получаваха и решихме да прекратим връзката си. Все още сме приятели, въпреки случката, той е свестен и всичко е ОК."

Актьорът потвърди, че двамата не са били един за друг и рано или късно това щяло да се случи. Той казва, че изневярата при младите не бива да се гледа като нещо ужасно, всеки, когато е млад прави щури неща. Според него те ще запазят добри отношения. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия