Тейлър Лаутнър ще съди транспортна компания

Актьорът, Тейлър Лаутнър, или както повечето го знаят, Джейкъб от "Здрач", ще съди транспортна компания за това, че са му причинили загуба на време и стрес. Искът е свързан с това, че не е получил поръчано превозно средство на определен

2010-08-24 18:51:00
Тейлър Лаутнър ще съди транспортна компания
Актьорът, Тейлър Лаутнър, или както повечето го знаят, Джейкъб от "Здрач", ще съди транспортна компания за това, че са му причинили загуба на време и стрес.

Искът е свързан с това, че не е получил поръчано превозно средство на определената дата, което е било важен подарък за скъп за него човек.

Той е сключил сделка с Возилата на МакКой и е купил луксозна каравана за 300 000 долара, чиято доставка закъсняла с около седмица. Няколко пъти са лъгали Лаутнър за определени неща, които той не пожела да сподели с медиите.

Актьорът казва за медиите само, че датата за доставка е била 21 юни, а подаръкът е доставен чак 8 дни след това. Той е щял да се откаже да ги съди, но след като са го излъгали 2 пъти за пратката, е решил да ги даде под отговорност. Съдебният иск е за 450 000 долара. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия